Gavetildeling - et rikere bygdeliv!

Vi har i disse dager betalt ut årets gavetildeling på til sammen kr 200.000. 

Landsskytterstevnet 2019

For en herlig uke vi har hatt sammen med dugnadsgjengen til OtraIL under Landsskytterstevnet. For en blid og herlig gjeng dere er 😍 Stolt av å være hovedsponsor for et så flott idrettslag :-)

Bilde: Økonomigruppa til OtraIL under LS2019

Fra venstre Kari Øvergård Risdal (E&H sparebank), Bente Rasmussen (OtraIL), Thomas Undeland (E&H sparebank) og Debbie Abusland (OtraIL)


Sponsing av 4H aspirantleir

I helgen blei det arrangert 4H aspirantleir på Evjemoen. Vertsklubb er Grobotn 4H. Vi er stolte sponsorer!

Hornnesrussen 2019

Vi ønsker Hornnesrussen 2019 lykke til! Som student, eller du skal ut i jobb, innebærer det en ny hverdag. Det er en helt ny tilværelse med nye erfaringer, faglig utfordringer, nye bekjentskaper og en ny økonomi. Uansett livssituasjon er banken her for å hjelpe deg å gjøre gode valg - både for deg og økonomien din. Velkommen til oss!

Sponsoravtale med Naturligvis - Landbrukets dag SA

Vi og Aktiv Eiendomsmegling har inngått hovedsponsoravtale med
Naturligvis - Landbrukets dag SA.
Vi legger stor vekt på å være en god samarbeidspartner for lokalt næringsliv, slik at vi kan bidra til at det fortsatt spirer og gror i distriktet. Og husk - hos oss er alle kunder store! For oss er det derfor ei ære å bli med på laget for å løfte frem næringsliv og livet på bygda!

På bilde ser vi: Fra venstre Tommy Svendsen (Aktiv eiendomsmegling), Torbjørn Bjoraa (Naturligvis), Knut Kjetil Møen (Evje og Hornnes Sparebank)

Gavetildeling 2018

Bankens forstanderskap har i år tildelt til sammen kr 600.000 i gaver til lag og foreninger.

Herav kr 400.000 til Otras prosjekt Evje Aktivitetspark ved Trollbakken. Dette blir et flott idrettsanlegg med både skibånd, hoppbakker og muligheter for sykkel og aking m.m. Resterende kr 200.000 ble fordelt etter skjønn og behov.

 

For Evje og Hornnes Sparebank er det viktig å kunne bidra til alt det gode frivillige arbeidet som legges ned i bygda og som er med på å gi oss alle et rikere bygdeliv!

Se linken under for oversikt over de resterende lag og foreninger som har mottatt gave!


Hovedsponsoravtale med Otra IL

Vi har inngått ny hovedsponsoravtale med Otra IL for 2018-2020.

Vi har vært hovedsponsor for Otra IL i 38 år og det er vi utrolig stolte av. Vi er en lokalbank som er eid av kundene våre. Vårt mål er å bidra til et rikere bygdeliv å støtte opp om vekst og utvikling i bygda vår. Otra IL oppfatter vi som en aktør som bidrar sterkt til å gjøre bygda til et godt sted å bo og vokse opp. Derfor er idrettslaget en viktig samarbeidspartner for banken!

Banksjef Knut Kjetil Møen til venstre og Jan A Haagensen, styreleder i Otra IL

 

Gavetildeling 2017

Årlig bidrar banken gjennom gavetildelinger til lag og foreninger, sponsing av Idrettslag og unge talenter samt aktiviteter ellers med betydelig beløp. Bildene over viser noen av de foreningene vi har sponset i år.
Sykler til Cuba, Frivilligsentralen og Den flerkulturelle kvinnegruppen i Evje og Hornnes.

Hovedsponsor for Otra IL

Otra Idrettslag ble etablert i 1960 ved sammenslåing av Evje idrettslag og Hornnes idrettslag. I 1962 gikk også idrettslaget "Elgen” på Byglandsfjord med i Otra IL.  
Otra Idrettslag arbeider lokalt i Evje & Hornnes kommune og nedre del av  Bygland kommune i Aust-Agder. Totalt ca. 3.500,- innbyggere. 
Antall registrerte medlemmer er 1260

Sponsoravtale med Sondre Skomedal Ramse

Da har vi fornyet sponsoravtalen med Sondre Skomedal Ramse. Gleder oss til å følge denne talentfulle skiløperen. Lykke til Sondre :-)

Sponsoravtale med Åsmund Wiberg

Vi er glade for å kunne sponse denne lovende skiløperen ved navn Åsmund Wiberg. Vi heier på deg og lykke til!