Gavetildeling 2018

Bankens forstanderskap har i år tildelt til sammen kr 600.000 i gaver til lag og foreninger.

Herav kr 400.000 til Otras prosjekt Evje Aktivitetspark ved Trollbakken. Dette blir et flott idrettsanlegg med både skibånd, hoppbakker og muligheter for sykkel og aking m.m. Resterende kr 200.000 ble fordelt etter skjønn og behov.

 

For Evje og Hornnes Sparebank er det viktig å kunne bidra til alt det gode frivillige arbeidet som legges ned i bygda og som er med på å gi oss alle et rikere bygdeliv!

Se linken under for oversikt over de resterende lag og foreninger som har mottatt gave!


Hovedsponsoravtale med Otra IL

Hovedsponsoravtale med Otra IL

Vi har inngått ny hovedsponsoravtale med Otra IL for 2018-2020.

Vi har vært hovedsponsor for Otra IL i 38 år og det er vi utrolig stolte av. Vi er en lokalbank som er eid av kundene våre. Vårt mål er å bidra til et rikere bygdeliv å støtte opp om vekst og utvikling i bygda vår. Otra IL oppfatter vi som en aktør som bidrar sterkt til å gjøre bygda til et godt sted å bo og vokse opp. Derfor er idrettslaget en viktig samarbeidspartner for banken!

Banksjef Knut Kjetil Møen til venstre og Jan A Haagensen, styreleder i Otra IL

 

Gavetildeling 2017

Årlig bidrar banken gjennom gavetildelinger til lag og foreninger, sponsing av Idrettslag og unge talenter samt aktiviteter ellers med betydelig beløp. Bildene over viser noen av de foreningene vi har sponset i år.
Sykler til Cuba, Frivilligsentralen og Den flerkulturelle kvinnegruppen i Evje og Hornnes.

Hovedsponsor for Otra IL

Otra Idrettslag ble etablert i 1960 ved sammenslåing av Evje idrettslag og Hornnes idrettslag. I 1962 gikk også idrettslaget "Elgen” på Byglandsfjord med i Otra IL.  
Otra Idrettslag arbeider lokalt i Evje & Hornnes kommune og nedre del av  Bygland kommune i Aust-Agder. Totalt ca. 3.500,- innbyggere. 
Antall registrerte medlemmer er 1260

Sponsoravtale med Sondre Skomedal Ramse

Sponsoravtale med Sondre Skomedal Ramse

Da har vi fornyet sponsoravtalen med Sondre Skomedal Ramse. Gleder oss til å følge denne talentfulle skiløperen. Lykke til Sondre :-)
Sponsoravtale med Åsmund Wiberg

Sponsoravtale med Åsmund Wiberg

Vi er glade for å kunne sponse denne lovende skiløperen ved navn Åsmund Wiberg. Vi heier på deg og lykke til!