Velkommen til Evje og Hornnes Sparebank

Resultat kundeundersøkelse

Resultat kundeundersøkelse

Vi, i Evje og Hornnes Sparebank, er opptatt av hva du som kunde mener, og har derfor engasjert Norsk Gallup til å gjennomføre en kundeundersøkelse for oss. Denne ble utført for en tid tilbake, og vi er takknemlige for at så mange som ble kontaktet har svart. Derav kom et resultat vi er ydmyke over og svært fornøyd med. Det viser seg at kunden våre er særdeles godt fornøyd med den jobben vi gjør. Vi takker våre kunder for tilliten, og jobber videre med å forbedre og utvikle oss, både med rådgivning og service.
Takk igjen, til alle som svarte!


Hornnesrussen 2019

Hornnesrussen 2019

Vi ønsker Hornnesrussen 2019 lykke til! Som student, eller du skal ut i jobb, innebærer det en ny hverdag. Det er en helt ny tilværelse med nye erfaringer, faglig utfordringer, nye bekjentskaper og en ny økonomi. Uansett livssituasjon er banken her for å hjelpe deg å gjøre gode valg - både for deg og økonomien din. Velkommen til oss!

Sponsoravtale med Naturligvis - Landbrukets dag SA

Vi og Aktiv Eiendomsmegling har inngått hovedsponsoravtale med
Naturligvis - Landbrukets dag SA.
Vi legger stor vekt på å være en god samarbeidspartner for lokalt næringsliv, slik at vi kan bidra til at det fortsatt spirer og gror i distriktet. Og husk - hos oss er alle kunder store! For oss er det derfor ei ære å bli med på laget for å løfte frem næringsliv og livet på bygda!

På bilde ser vi: Fra venstre Tommy Svendsen (Aktiv eiendomsmegling), Torbjørn Bjoraa (Naturligvis), Knut Kjetil Møen (Evje og Hornnes Sparebank)

Gode råd

Rådgivere i Evje og Hornnes Sparebank