Vipps

Smarte betalingsløsninger for organisasjoner, bedrifter, lag og foreninger! Enten det er til nettsalg eller til vaffelsalg på 17. mai.

Vipps på Nett

Dette er Vipps på Nett

Med Vipps på Nett slipper kunden å taste inn kortnummer, utløpsdato og cvc-nummer ved kjøp, og godkjenningen via BankID forsvinner - det blir dermed mye enklere og raskere å fullføre en handel.

Stadig flere nettbutikker tilbyr nå Vipps på Nett som et viktig ledd for å øke salget.  30-40% av kundene velger Vipps som betalingsmåte når dette tilbys.

Bestill Vipps på Nett

Vipps rett i kassa

Tast inn telefonnummeret i kassa, og kunden betaler rett fra Vipps. Løsning er designet for butikker som ønsker å la kundene betale enkelt og raskt fra egen telefon, uten behov for å trykke på terminalen. Vipps er helintegrert med en rekke kassasystemer, og dermed også med regnskap og oppgjør.

Logg inn med Vipps

Med Vipps logg inn kan du som bedrift tilby dine kunder en superenkel registrering og innlogging, der kunden slipper å skrive inn all informasjon.
 
Vipps Logg inn fjerner behovet for brukernavn og passord. Det passer for alle bedrifter som ønsker registrering og pålogging, eller som ønsker å kunne skreddersy innhold og dialog med kundene allerede fra forsiden.